Chat with us, powered byLiveChat

Å drive salong har aldri vært enklere!

Med vår nye booking modul får du alt du trenger til å leie ut personale og ressurser. Dette åpner for booking av baner, idrettsanlegg og møterom, bestilling av coaching, personlig trening, pro timer og mye mer!
Alt i en pakke

SalongenOnline samarbeider med HeadQuarter og BestValue for å gi deg en alt-i-ett pakke med hjemmesider, timebestilling, kassaløsning og innkjøpsrabatter på de største merkene i bransjen. HeadQuarter er en innkjøpsordning som gir 5% ekstra rabatt på innkjøp av alle produkter, og BestValue AS leverer kassaløsning som snakker sammen med våre systemer.Hjemmeside

Våre intuitive og brukervennlige verktøy gjør at frisørene selv kan skrive nyheter og oppdatere sidene sine når de trenger en endring. Klikk og skriv for å endre tekst og klikk og dra for å flytte på innhold. Enklere blir det ikke!
Timebestilling

Å bestille time skal ikke ta kundene mer enn et minutt. Velg frisør, behandling og tid, fyll ut litt info om deg selv og du er ferdig! Timebestillingen kommer som en del av SalongenOnline, men kan også benyttes sammen med andre hjemmesideløsninger.Administrasjon

Ansatte får en kalender hvor de kan få oversikt over, og administrere bestillinger. De får en vaktliste hvor de kan krysse av når de jobber og ikke jobber, samt verktøy for å administrere ansatte og tjenester.
Mobil App

Putt salongen i lomma til kundene med SalongenOnline mobil app, og ikke gå glipp av noen spontane innfall! Appen brandes med salongen sin logo, er synkronisert med timebestilling på nett, og kommer til iPhone og Android i høst!
...og mye mer!


Spørsmål?

Ta gjerne kontakt på telefon eller e-post, så hjelper en av våre kundebehandlere deg med det du måtte lure på.

Telefon: 24 07 65 00 (Kl. 11:00 - 19:00)

E-post: support@salongenonline.no

NB! På telefon vil du bli møtt med IdrettenOnline. Dette er samme team som vil hjelpe deg,
så du har altså ikke kommet feil. Et eget nr for SalongenOnline kommer
snart!Powered by: Bloc