Nå er det enkelt å drive salong!

Med vårt komplette bookingsystem får du en ryddig timebok og det du trenger for å gjøre det enkelt for dine kunder å bestille time.

Prøv gratis nå!

Det er ingen forpliktelser ved å registrere seg. Det tar 3 minutter å opprette timebok for bedriften din.

Timebestilling

Å bestille time skal ikke ta kundene mer enn et minutt. Velg frisør, behandling og tid, fyll ut litt info om deg selv og du er ferdig! Timebestillingen kommer som en del av SalongenOnline, men kan også benyttes sammen med andre hjemmesideløsninger.


Administrasjon

Ansatte får en kalender hvor de kan få oversikt over, og administrere bestillinger. De får en vaktliste hvor de kan krysse av når de jobber og ikke jobber, samt verktøy for å administrere ansatte og tjenester.


Andre tjenester

SalongenOnline er verktøyet for deg som ønsker mer tid til å ha fokus på det du gjør for dine kunder og mindre tid på det administrative arbeidet. Med komplett timebok og online timebestilling, mobil app, hjemmeside og våre andre tjenester får du full kontroll på det interaktive arbeidet til salongen, på en enkel og oversiktlig måte. 

SMS/NYHETSBREV

NYHETER

TIMEBOOKING

Våre pakker

TIMEBOK

PRØV GRATISGjør det enkelt for dine kunder å bestille time hos deg med vår online timebooking og få samtidig en ryddig timebok. Her følger det også med funksjon for å håndtere vaktlister.


fra

Kr 199,-
per mnd / eks. mva.
+99,- per ekstra ansatt


Registrer deg

Det tar 3 minutter å registrere seg slik at du får prøvd ut systemet i din salong helt gratis.


MOBILAPP

FOR BOOKING AV TIMERGi dine kunder muligheten til å bestille timer gjennom SalongenOnline appen. Fungerer både på android og iphone. Denne tilleggsmodulen aktiverer du etter at timeboken er opprettet.


fra

Kr 149,-
per mnd / eks. mva.Registrer deg

Det tar 3 minutter å registrere seg slik at du får prøvd ut systemet i din salong helt gratis.


HJEMMESIDE

ENKEL OG BRUKERVENNLIGMarkedets mest brukervennlige hjemmesideløsning spesielt tilpasset salonger. Med mulighet for frisørprofiler og blogg for de ansatte.


fra

Kr 299,-
per mnd / eks. mva.Registrer deg

Det tar 3 minutter å registrere seg slik at du får prøvd ut systemet i din salong helt gratis.


SalongenOnline <3 iZettle


Med iZettle og SalongenOnline har du det trenger for å drive din salong og sørge for enda mer fornøyde og lojale kunder. Det enkle kassasystemet til iZettle gjør det lett for deg å organisere varebeholdningen, ta betalt og analysere salget.

For å gjøre alt enda enklere, kan alt salg bli automatiskt overført til kjente regnskapsystemer som Visma, Fiken og Uni Micro.

Nå ser også kassen din lekker ut og passer endelig inn i en salong.


Prøv iZettle nå

Kontaktinformasjon SalongenOnline

Besøksadresse
Bloc AS
Trondheimsveien 184, 0570 Oslo

E-post
support@salongenonline.no

Ring oss gjerne
Telefon: 23 65 10 40
Man-Fre: 10:00-18:00